Fiske madder & smørrebrød

Småbådsfiskeri

& Røgning

Fiske madder & smørrebrød med fisk.

Her kan vi også godt bruge dit bedste smørbrøds med fisk

 

Regnbue over bredningerne ved Nibe

Klik på billede for forstørrelse

En varmrøget dobbelt sildefilet pr. mad

En skive godt rugbrød

Krydderfedt / smør

Mayonnaise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Silde dogs

1 afkølet varmrøget sildefilet (makrel filet kan også bruges).

1 pølsebrød (kan bruges både kold eller varmet).

Mayonnaise i sik-sak henover silde dogen.

Lidt fin skåret purløg.

 

 

Sol Over Gudumholm

Ristet toastbrød.

Røget sild, ørred el. anden fed fisk.

Et par løgringe.

Mayonnaise.

Finthakket rødbede.

Finhakkede asier el. agurk.

Finhakket løg.

 

Hakket kogt æggehvide

Hakket kogt æggeblomme

Stenbiderkaviar

Hakket rødløg

Purløg eller karse

Små tern af syltede rødbeder.

Den varmrøgede sild (skindet tages af) anrettes på et tykt skåret ”hjemmebagt rugbrød” smurt med krydderfedt eller smør.

Fileten lægges på brødet med rygsiden nedad – og bredes lidt ud.

Mayonnaisen lægges i en zig-zag-stribe henover den røgede filet.

Dernæst på langs af dobbeltfileten af hakket kogt æggehvide, en stribe af hakket kogt æggeblomme, en stribe af stenbider-kaviar, en stribe af hakket rødløg, en stribe af purløg eller karse og en stribe af hakket syltede rødløg.

Opskriften er udviklet af fjordvalghold på Nibe Skole og Nibe Kaaglaug

Venligst indsendt af Nibe kaaglaug.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Se på billede hvordan den er lavet. Klik på billede for forstørrelse

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Velbekomme. Venligst indsendt af Klaus Lundsgaard Skivum