Grillet fisk

småbådsfiskeri

& Røgning

Grillet fisk

Weber grillet Torskefile i folie med grønsager.

 

Tilbehør.

Hakkede løg.

Gulerødder.

Tomater.

Rød peber.

Persille.

Lidt citronmelisse.

Fremgangsmåde.

Læg en torskefilet på et stykke stanniol, lidt salt, en klat smør + alle grøntsager.

Det skulle have ca. 20-25 min.

Servering forslag:

Nye grillede kartofler

Rå revet gulerødder

Evt. flute

Koldt øl eller hvidvin

Det var fa´me guf

Indsendt af Michael Sørensen Thyholm.

 

 

---------------------------------------------------------------------

Grillet Torsk.

1 torsk på 40 - 45 cm pr person, grilles hel som på billede.

Tilbehør.

Hvidløgs smør eller krydder smør til at smøre/pensle fisken i.

 

 

Større fisk skæres i skiver på ca. 4 - 5 cm tykkelse

Du kan selv lave krydderi/hvidløgssmørret ved at blande godt med krydderier i smørbar som du syntes passer til.

Torsken grilles i ca. 20-40 min med let - god varme (afhænger af varme, vind, vejr og størrelse)

Hver gang den er blevet vendt, pensles den med smørret.

Fisken saltes først når den bliver serveret.

Jeg kan bedst anbefale at man griller mindre torsk, da vi syntes at de er de bedste.

Opskriften her er også kanon god til knurhane.

Servering.

Små nye kogte og eller stegte kartofler.

Evt. smørsovs eller andet sovs, efter egen smag. Blandet salat, brød og en god kold hvidvin.

Grillet torsk er blevet et hit her og flere andre steder efter de har prøvet det :-)

(Fiske holderne er købet i Biltema.)