Småbådsfiskeri
& Røgning
Hakket kogt æggehvide
Hakket kogt æggeblomme
Stenbiderkaviar
Hakket rødløg
Purløg eller karse
Små tern af syltede rødbeder.
Den varmrøgede sild (skindet tages af) anrettes på et tykt skåret ”hjemmebagt rugbrød” smurt med krydderfedt eller smør.
Fileten lægges på brødet med rygsiden nedad – og bredes lidt ud.
Mayonnaisen lægges i en zig-zag-stribe henover den røgede filet.
Dernæst på langs af dobbeltfileten af hakket kogt æggehvide, en stribe af hakket kogt æggeblomme, en stribe af stenbider-kaviar, en stribe af hakket rødløg, en stribe af purløg eller karse og en stribe af hakket syltede rødløg.
Opskriften er udviklet af fjordvalghold på Nibe Skole og Nibe Kaaglaug
Venligst indsendt af Nibe kaaglaug.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Silde dogs
1 afkølet varmrøget sildefilet (makrel filet kan også bruges).
1 pølsebrød (kan bruges både kold eller varmet).
Mayonnaise i sik-sak henover silde dogen.
Lidt fin skåret purløg.
Sol Over Gudumholm
Et par løgringe.
Mayonnaise.
Finthakket Ristet toastbrød.
Røget sild, ørred el. anden fed fisk.
rødbede.
Finhakkede asier el. agurk.
Finhakket løg.
Se på billede hvordan den er lavet. Klik på billede for forstørrelse
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Velbekomme. Venligst indsendt af Klaus Lundsgaard Skivum
Regnbue over bredningerne ved Nibe
Klik på billede for forstørrelse
En varmrøget dobbelt sildefilet pr. mad
En skive godt rugbrød
Krydderfedt / smør
Mayonnaise