Fisketips

Fiske tips

Herunder finder du fisketips, til hvordan man bl.a. kan pilke bl.a. torsk og sej, samt hvilken slags endegrej og tilbehør der kan bruges.

Hvem kender ikke det, at stå ved siden af en af den slags fiskere, der bare vælter den ene fisk op efter den anden, og når hans balje er ved at være fuld, ligger der nogle irriterende små stege torsk og kigger på hinanden i ens egen.

Følg med her på siden og lær alt om omkrig havfiskeriet, lige fra det helt basale, til de små ting, der gør forskellen mellem en ok dag på havet og en af dem hvor fryseren fyldes.


For at undgå unødvendig ærgelser ved pilke fiskeriet er det meget vigtig at have et fornuftig kraftig Hav/pilke grej.

Og IKKE! bruge det man normalt bruger til almindlig mede fiskeri, for det får normalt en meget kort levetid. Det er det IKKE! velegnet til pilke fiskeri.


Omvendt kan pilkestang og hjul godt bruges til alm. medefiskeriet, men så får man ikke samme følelse med agn og med selve fighten.

Her under dette links finder du alt fra Købe dit fisketegn, Fiskeleksikon, Mindstemål og fredningstider, Fredningsbælter, Trollingfiskeri, Lystfiskeri, Fritidsfiskeri og meget andre gode oplysninger til fiskeriet

Her kan du læse lidt let info om de forskellige fisk fra KANON Natur

Fisketips er skrevet i samarbejde med Kristian Knudsen, Bent Gadegaard & Michael Hermansen.